Installatie vloerverwarming in Hoorn

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Dit is niet gek, want vloerverwarming heeft veel voordelen. In tegenstelling tot radiatoren, die de warmte vanaf verschillende punten door de kamer verspreiden, zorgt vloerverwarming voor een gelijkmatige warmteverdeling. Deze gelijkmatige warmteverdeling zorgt ervoor dat het gewenste comfort al snel bereikt is. Bij radiatoren moet de thermostaat meestal hoger gezet worden voor hetzelfde resultaat. U bespaart dus ook nog energie.

Wilt u vloerverwarming plaatsen en bent u op zoek naar een vloerverwarming specialist in Hoorn of omgeving? De monteurs van Garant zijn stuk voor stuk ervaren vakmannen die zorgvuldig te werk gaan. Wilt u de pomp vloerverwarming vervangen? Ook voor onderhoud en reparatie kunt u ons inschakelen.

Onderhoud vloerverwarming

Door uw verwarming onder de vloer regelmatig te onderhouden zorgt u ervoor dat deze jarenlang meegaat. Het meest frequente onderhoud bestaat uit de vloerverwarming doorspoelen. Het doorspoelen kan slibvorming, dat ontstaat door bijvoorbeeld vuil leidingwater, voorkomen. Daarnaast is vloerverwarming ontluchten soms noodzakelijk. Wanneer er lucht in de leidingen komt kan dit de goede werking van de verwarming tegengaan. Garant onderhoudt uw verwarming zonder uw vloer eruit te halen.

Vloerverwarming werkt niet

Vloerverwarming wordt niet warm? Onze monteurs sporen de oorzaak graag voor u op. Misschien is er iets mis gegaan tijdens de installatie van de vloerverwarming of ligt het aan de vloerafwerking van uw vloer. Onze monteurs weten alles over mogelijke oorzaken en inspecteren uw verwarming graag voor u. Wij bespreken met u de mogelijkheden en plannen indien gewenst meteen een afspraak in voor vloerverwarming reparatie. Ook bij lekkage vloerverwarming en andere storingen kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 - 432 00 43 of door het contactformulier in te vullen.