Oplossen CV lekkage in Hoorn

Blijft uw centrale verwarming niet op de juiste druk? Zijn er vochtplekken ontstaan rond radiatoren of cv ketel? Grote kans dat u te maken heeft met een cv lekkage.

Een lek in uw cv brengt vaak op termijn extra schade toe aan het systeem en resulteert tevens in overmatig bijstoken. Een gebrek aan rendement door een dergelijke lekkage heeft een negatieve impact op de hoogte van uw gasrekening. Stel actie daarom niet uit bij een vermoeden van een cv lekkage.

Een getrainde vakman kan uw systeem doorlichten op mogelijke problemen en gebreken. De specialisten van Spoedservice Verwarming zijn u graag van dienst in Hoorn en omgeving met vakmanschap en alle benodigde kennis. Na een analyse van het systeem kunnen we duiden waar de cv lekkage zich bevindt en kunnen we dit repareren.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Een snelle oplossing is vereist bij het constateren van een lekkende cv ketel. Opsporen van de oorzaak en exacte locatie van het probleem is vaak geen eenvoudige klus. Een grote boosdoener kan vocht of roest op kritieke plekken zijn. Maar ook problemen in de radiatoren of het expansievat zijn niet uitgesloten.

Met onze spoedservice bent u snel geholpen met uw cv lekkage als de nood hoog is. Deze is 24 uur per dag beschikbaar op telefoonnummer 085 - 106 15 09. Met getrainde vakmensen in Hoorn en omgeving, helpen we graag uw cv lekkage te repareren!