CV storing in Hoorn?

Maakt uw CV ketel de laatste tijd wel erg veel lawaai? Komt er geen warm water meer uit de kraan? Of blijven de radiatoren koud? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een CV storing. Lukt het u niet om deze te verhelpen? Roep dan de hulp in van een ervaren CV monteur. In de regio Hoorn kunt u hiervoor terecht bij Garant. Wanneer uw CV uitgevallen is, zorgen onze kundige vakmannen voor een snelle oplossing. De overlast is dan vlug verleden tijd!

Ketel uitgevallen?

Een uitgevallen ketel kan soms eenvoudig worden verholpen. Door de resetknop te gebruiken wordt het toestel opnieuw opgestart. Dat blijkt regelmatig voldoende te zijn om uw apparaat weer als gewenst te laten functioneren. In andere gevallen is de oplossing niet zo simpel. Op het display van de ketel wordt bij een storing een code weergeven. Dit nummer geeft aan waar het probleem precies zit. Noteer dit nummer als u contact met ons opneemt, dan hebben wij snel een indicatie wat er aan de hand is en hoe we dit het best kunnen repareren.

Neem contact op

Wanneer u met een CV storing kampt, wilt u dat deze zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarom kunt u ons voor dergelijke spoedgevallen altijd bereiken. Bel ons op het nummer 085 - 106 15 09, dan komen we zo vlug we kunnen bij u langs. Bij een CV storing in Hoorn of omstreken kunt u op ons rekenen!