Alle soorten CV onderhoud in Hoorn

Met regelmatig onderhoud aan uw CV ketel voorkomt u storingen. Ook verlengt onderhoud de levensduur van uw CV en werkt uw CV installatie er zuiniger door. Voor uw verwarming in Hoorn en omstreken is Spoedservice Verwarming de specialist in CV onderhoud! Hierbij moet u denken aan:

  • Reinigen van de warmtewisselaar
  • Controleren van de beveiligingen
  • Repareren van lekkages
  • Controleren van het expansievat
  • Bijvullen en ontluchten van de CV

CV onderhoud voorkomt uitval

Laat ons het onderhoud aan uw CV uitvoeren en u bent verzekerd van een veilige en meer zuinige centrale verwarming. CV onderhoud verkleint tevens de kans op brandschade. Ook is het zo dat fabrikanten vaak alleen garantie bieden wanneer uw CV is onderhouden door een erkende monteur. Daarvoor moet u bij ons zijn! Neem contact met ons op, dan maken we direct een afspraak voor CV ketel onderhoud. Zowel voor eenmalig onderhoud als inspectie op regelmatige basis kunt u bij ons terecht. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onderhoudscontracten!

Wij zijn een allround klussen- en installatiebedrijf. U kunt ook bij ons terecht voor andere onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld aan uw dak en elektrische installaties. Maak een afspraak met ons, dan komen wij bij u langs om u te informeren over alle onderhoudswerkzaamheden in en om uw huis die wij voor u uit handen kunnen nemen.